Fogyasztó Barát

Szűrés

Ár
178 Ft - 2 001 Ft
Kiszerelés
Termék típus
Márka
Kiszerelés

TOP termékek

Kókusz italok

Glutén- és koleszterinmentes kókusztej. Nem tartalmaz konzerválószert és színezéket. Összetétel: 60% kókuszsűrítmény, víz.
Tovább
1 564 Ft
Egységár: 1,56 Ft/ml

Az egyik legkorszerűbb technológiával a Kara létrehozta Önnek ultra magas hőfokon történő hőkezeléssel (UHT) készült és steril körülmények között csomagolt light  kókusztejet, fenntartható erdőforrásból készülő, praktikus kiszerelésben.

Tovább
436 Ft
Egységár: 2,18 Ft/ml

A kókuszdió húsa kiváló B-vitamin, réz-, kalcium-, mangán-, magnézium-, vas- és cink-forrás. Nagy része fehérjéből és zsírból áll, és mivel közepes láncú zsírsavak alkotják, nagyrészt laurinsavak. Kedvező élettani hatásokat tulajdonítanak neki.


Könnyen emészthető, magas energiatartalmú alapanyaga az étkezésünknek. A tartósítása UHT csíramentesítéssel történik, tartósítószert, adalékanyagokat, mesterséges aromákat vagy színezékeket nem tartalmaz.

Tovább
337 Ft

A kókusztej már régóta fontos szerepet játszik az indiai gyógyításban, az ajurvéda hagyományában. Ezt a természetes italt ajánlják a gyógyítók az elektrolit egyensúly fenntartása érdekében és a kiszáradás ellen is jól véd.

Tovább
356 Ft
Egységár: 1,42 Ft/ml

A magyar piacon fellelhető kókusztejszínek közül a legmagasabb zsírtartartalommal rendelkezik. Allergén Mentes, Tartósítószer Mentes, Glutén Mentes, Koleszterin Mentes, Szinezék Mentes , Hozzáadott Cukrot Nem Tartalmaz.


Az egyik legkorszerűbb technológiával a Kara létrehozta Önnek ultra magas hőfokon történő hőkezeléssel (UHT) készült és steril körülmények között csomagolt kókusztejszínt, fenntartható erdőforrásból készülő, praktikus kiszerelésben.

Tovább
455 Ft
Egységár: 2,28 Ft/ml

A kókusztejkrém válogatott, minőségi kókuszdiók húsából és vízből, pépesítéssel készül. Íze aromás és finom, a termék pedig teljesen természetes és friss állapotában jut el a fogyasztójához. A kókuszdió minden pozitív tulajdonsága benne van a kis dobozkában.

Tovább
1 079 Ft

Az egyik legkorszerűbb technológiával a Kara létrehozta Önnek ultra magas hőfokon történő hőkezeléssel (UHT) készült és steril körülmények között csomagolt kókusztejszínt, fenntartható erdőforrásból készülő, praktikus kiszerelésben.

Tovább
178 Ft

Préselt kókusztejből készült, csokoládé ízű ital kálciummal, B12 és D2 vitaminnal. Tökéletes tejhelyettesítő a gyerekeknek.

Tovább
1 182 Ft
Egységár: 1,18 Ft/ml

Préselt kókusztejből készült, selymes ízű ital kálciummal, B12 és D2 vitaminnal. A mindennapokba tökéletesen beilleszthető, szójamentes tejhelyettesítő.

Tovább
936 Ft
Egységár: 0,94 Ft/ml

Préselt kókusztejből készült, selymes ízű ital kálciummal, B12 és D2 vitaminnal. A mindennapokba tökéletesen beilleszthető, szójamentes tejhelyettesítő.  • tej és laktózmentes

  • glutén- és szójamentes

  • lisztérzékenyek, vegánok vegetáriánusok is fogyaszthatják

  • mesterséges aromáktól, tartósítószerektől és színezékektől mentes

  • kávéhoz, teához

  • önmagában frissítő vagy reggeli italként

  • főzésnél édes és sós ételekhez


 

Tovább
397 Ft
Egységár: 1,59 Ft/ml
Tovább
1 227 Ft
Egységár: 3,07 Ft/ml

-Érett kókuszhúsból készült
-Tartósítószer- és adalékanyag-mentes
-60%-kal kevesebb kalória

Tovább
840 Ft
Egységár: 2,10 Ft/ml

Vegabond koboldfigurája jelképezi az ember és az élővilág harmonikus kapcsolatát. Emlékeztet bennünket arra, hogy a természet törvényeit tiszteletben tartva éljünk, táplálkozzunk. A Vegabond natúrélelmiszerek megbízhatóságát a Biopont minőség ellenőrzési rendszere garantálja.
Kókusztejpor instant


 


Tovább
644 Ft
Egységár: 6,44 Ft/g