Környezetbarát

Az Onlinekofánál mindannyian elkötelezetten óvjuk környezetünket, így nagy fejtörést okozott nekünk a csomagolóanyag kérdés, mivel a webshopok leginkább e miatt tűnnek pazarlónak.

Amit garantálni tudunk: a kartonpapírok újrahasznosított anyagból készültek, a tömőanyagnál pedig fő szempontunk volt, hogy ökológiailag teljesen semleges legyen, tehát belátható időn belül visszakerüljön az anyatermészetbe. 

Csomagolásainknál kétféle tömanyaggal találkozhatsz:

  • fagyapot
  • és ahogy csak mi hívjuk a "zöld kukorica bigyó" 

Mindkettő természetes anyagból készült, így akár még komposztálható is. 

Ezen kívül mi felvállaljuk, és dicsekszünk is azzal, hogy igenis felhasználunk olyan dobozokat és tömőanyagokat, amik már használva voltak! Úgy gondoljuk, vétek lenne kidobni őket, ugyanis még sok feladatra hivatottak, többek közt arra is, hogy egy törékeny csomagot eljuttassanak a vevőinkhez. 

Természetesen figyelünka higiéniára valamint a külalakra, így semmiképpen nem fogod azt érezni, hogy Te "csak második" vagy nálunk. 

Továbbá ha semmilyen jövőbe néző terveid nincsenek a csomagolóanyagokkal, és nem kell a kislányodnak, kisfiadnak űrhajót építened a dobozokból, akkor van egy ötletünk a fenti működési elvünket követve:

Szombatonként hátunkra vesszük a fővárost, és ha szeretnéd, elhozzuk Tőled a megmaradt csomagolóanyagot, sőt olyat is amit máshonnan kaptál! Nincs más dolgod, mint a kosárba tenni ezt: https://onlinekofa.hu/Csomagoloanyag-osszegyujtese-Budapesten-belul 

Ha a fővároson kívül laksz, akkor gyűjts össze legalább két dobozt (összehajtogatva) és a hozzá küldött tömőanyagot egy kis zacskóba összepréselve, majd add fel nekünk postán. Nem leszünk hálátlanok! Ha visszaérkeznek hozzánk a szállítóeszközök, küldünk cserébe egy 20%-os kupont, amit a következő vásárlásod alkalmával tudsz felhasználni. (Ez minimum a postaköltséged ára :) )

Ha maradnál inkább az űrhajónál, kérünk, hogy használat után mindenképpen jó helyre dobd a dobozokat, hátha egyszer visszakerülnek hozzánk újrahasznos dobozként :)

Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésedre az elérhetőségek egyikén!

 

u.i.: Dolgozunk a fővároson kívüli összegyűjtésen is :)