Fogyasztó Barát

Szűrés

Ár
187 Ft - 4 913 Ft
Kiszerelés
Termék típus
Márka
Kiszerelés

TOP termékek

Megfázás,légutak

Kapar a torka? Elment a hangja vagy kiszárad a sok beszédtől? Próbálja ki a legjobb minőségű, a népi gyógyászatban használt mézet, mentolt, eukaliptuszt, ánizs olajat és szerzetesek körtéjét tartalmazó aranyat érő szopogató tablettát.
Tovább
732 Ft
Egységár: 61 Ft/db
Jóízű szirup Erdély szívéből! A készítményben található lándzsás útifű és fenyőrügy hozzájárul a légzőszervek egészségének fenntartásához. Csak természetes összetevőket tartalmaz: tartósítószer nélkül, akácmézzel édesítve, adalékanyag-mentes, színezék-mentes. Hosszasan használható, mellékhatás és függőség nélkül! A fenyőrügy-kivonat szinergikusan hat az útifű kivonattal, erősített hatást eredményezve. Alkalmazható a dohányosok légutainak tisztítására is!...
Tovább
2 477 Ft
Egységár: 17 Ft/g
Egészséges íny! A termékben található zsályakivonat és propolisz enyhíti a szájüregben levő gyulladások, sérülések okozta irritáció tüneteit. Javasolt a szájüreg védelmére fogínygyulladás, helyi vérzés, szájüregi afták és fogínysorvadás esetén. Fogászati eszközök (pl. fogszabályzó, protézis) okozta sérülések esetén is eredményesen alkalmazható.
Tovább
2 477 Ft
Egységár: 17 Ft/g
A bíbor kasvirág vizes-alkoholos kivonata, étrend-kiegészítő készítmény. Az Echinacea cseppek hatóanyagai hozzájárulnak a szervezet védekező rendszerének megfelelő működéséhez. A bíbor kasvirág (echinacea purpurea) segíti a természetes védekezőrendszer működését, hozzájárul az alsó húgyuti szervek egészségének megőrzéséhez.
Tovább
1 710 Ft
Egységár: 34 Ft/ml
A készítmény grapefruitmag-kivonatot tartalmaz, amely természetes plifenolokban gazdag, így antioxidáns hatással is rendelkezik.
Tovább
2 068 Ft
Egységár: 83 Ft/ml
Grapefruit mag kivonat tartalmú étrend-kiegészítő kapszula. A grapefruit mag hatóanyagai hozzájárulnak a szervek és szövetek mikrobiológiai egyensúlyának fenntartásához. A Grapefruit mag kapszula fogyasztását érzékeny gyomrúaknak is ajánljuk.
Tovább
2 218 Ft
Egységár: 37 Ft/db