Fogyasztó Barát

TOP termékek

Manuka méz mgo 550+

Manuka méz mgo 550+

Manuka méz mgo 550+

Ajánlott az immunrendszer fenntartására, enyhe és rövid vagy közelmúltbéli betegségek esetén.MGO, a Manuka méz egyedi faktora, egy terápiás összetevő amely célja, hogy jelezze ezen méhészeti termék antibakteriális erejét. Az MGO 550+ Méz – maximális aktivitási szint - nagyon ellenálló fertőzések esetén ajánlott.
Bővebben
30 425 Ft
Egységár: 122 Ft/g
A vásárlás után járó pontok: 1 521 Ft

Részletek

A Manuka mézet a kizárólag Új-Zélandon megtalálható növényből, a Leptospermum scopariumból gyűjtik. A fehér, nektárral teli virág tavaszi pompájában vonzza magához a méheket erős, aromás illatával. Ebből a nektárból készül a sötét színű, krémes méz

A metilglioxált mint a manuka méz egyedülálló hatóanyagát a drezdai egyetemen azonosították először. Az itt végzett kutatások által kimutatott legalább 100mg/kg koncentrációjú étkezési metilglioxálra van szükség a kívánt hatások kiváltásához.

Az MGO Manuka Honey a Manuka Health New Zealand Ltd. védjegye.

Egészségügyi alkalmazás:

-  emésztőrendszeri panaszokra,

-  a szervezet téli védelmére,

-  szájápolásra,

-  általános közérzetre.

-   A baktériumok ellen

Minden Manuka Health MGO 550+ Manuka méz terméket bevizsgált a drezdai egyetem laboratóriuma, és igazolta, hogy azok legalább 550 mg/kg étkezési metilglioxált tartalmaznak, azt az összetevőt, amely a manuka méz antibakteriális hatásáért felelős.

Használati utasítás:

naponta háromszor fogyasszon 1 teáskanálnyi (5g) mézet 30 perccel étkezés előtt!

A mézbevitel szükség esetén növelhető.Már Magyarországon is egyre többen hallottak arról a kizárólag Új-Zéland természetes, jórészt megműveleltlen tájain fellelhető növényről, a manukáról, amely egy egészen kivételes mézfajtának, a manuka méznek a forrása. A "világ másik végéről" azonban eddig leginkább csak a híre érkezett el ennek a "csodaszernek", azok ugyanis, akik valamilyen módon kapcsolatba kerültek vele, esküsznek gyógyító erejére.


Akik viszont ismerik, tudják, hogy a manuka méz nem csodaszer. Egyrészt mint minden mézfajta, a manuka is egyesíti magában azokat a hatásokat, amelyeket az emberiség évezredek óta ismer és használ, és amelyek éppen ezért nem szorulnak különösebb bizonyításra. Másrészt viszont a természet egy csipetnyi titokkal áldotta meg, hogy kiemelje a más növényekből összegyűjtött mézek köréből.

Ez a titok pedig az összetevői között egyedülálló mennyiségben megtalálható vegyület, a metilglioxál, amely felelős a különleges antibakteriális hatásfokért.

Ezt a hatásfokot pedig egyetlen más, a Földön eddig megismert, természetes állapotában megtalálható anyagban sem mutatták ki. Ez teszi a manuka mézet világszerte annyira kedveltté, hogy milliók áldoznak rá nem kevés pénzt és fáradtságot, hogy felkutassák kedvenc termékeiket.

A manuka mézet azonban nemcsak a közvetlen fogyasztók fedezték fel önmaguk számára.

Számos gyógyászati terméket gyártó cég alkalmazza Európában is, elsősorban a fertőzött sebek kezelésére való méz alapú kötszerek előállítására.

Termék Metilglioxál mg/kg

MGO 100 Manuka

100 mg/kg

MGO 250 Manuka

250 mg/kg

MGO 400 Manuka

400 mg/kg

MGO 550 Manuka

550 mg/kg


Az MGO tanúsítvány pontos és megbízható összehasonlítást kínál a manuka méz és egyéb mézfajták, illetve egyéb élelmiszerek antibakteriális hatása tekintetében.

Termék Metilglioxál mg/kg
manuka méz 20-800+
egyéb mézfajták 0-10
egyéb élelmiszerek 0-50

Adatok

Szállítási idő
2 - 4 munkanap
Márka
Manuka Health
Kiszerelés
250 g
Cikkszám
MDML058111
Tömeg
250 g/db

Vélemények

Hasonló termékek