Fogyasztó Barát

TOP termékek

Manuka méz mgo 400+

Manuka méz mgo 400+

Manuka méz mgo 400+

Ajánlott az immunrendszer fenntartására, enyhe és rövid vagy közelmúltbéli betegségek esetén.MGO, a Manuka méz egyedi faktora, egy terápiás összetevő amely célja, hogy jelezze ezen méhészeti termék antibakteriális erejét.Az MGO 400+ Méz - felso szint nagyon magas szintu aktivitással - különösen akut vagy krónikus betegségek esetén ajánlott, amelyeket korábban kezeltek és amelyeknek nagy az ellenállása a kezelésekkel szemben.
Bővebben
20 610 Ft
Egységár: 82 Ft/g
A vásárlás után járó pontok: 1 031 Ft

Részletek

A Manuka mézet a kizárólag Új-Zélandon megtalálható növényből, a Leptospermum scopariumból gyűjtik.

A fehér, nektárral teli virág tavaszi pompájában vonzza magához a méheket erős, aromás illatával. Ebből a nektárból készül a sötét színű, krémes méz

Az új-zélandiak ősidők óta használják a hagyományos orvoslásban és csodás hatásai köré számos legendát szőttek.

A metilglioxált mint a manuka méz egyedülálló hatóanyagát a drezdai egyetemen azonosították először.

Az itt végzett kutatások által kimutatott legalább 100mg/kg koncentrációjú étkezési metilglioxálra van szükség a kívánt hatások kiváltásához.

Az MGO Manuka Honey a Manuka Health New Zealand Ltd. védjegye.

Egészségügyi alkalmazás:

-   antibakteriális hatás

-  emésztőrendszeri panaszokra,

-  a vizsgálatok szerint a manukaméz hatékony a Helicobacter pylori baktériummal      szemben is

-  a szervezet téli védelmére,

-  szájápolásra,

-  általános közérzet javítására.

-  A manukamézet fertőtlenítésre kívül-belül használhatjuk.

   A szervezetben éppúgy kifejti kórokozó ellenes hatását, mint a bőr felszínén, ahol 

-  elsősorban sérülések, sebek, fekélyek,

-  akné, ekcéma vagy

-  pikkelysömör kezelésére alkalmazhatjuk.

Az MGO400+ (Aktív 20+) Manuka méz természetes formájában legalább 400mg/kg metilgioxált tartalmaz, amely felelős az antibakteriális hatásért.

Használati utasítás:

naponta háromszor fogyasszon 1 teáskanálnyi (5g) mézet 30 perccel étkezés előtt!

A mézbevitel szükség esetén növelhető.

Már Magyarországon is egyre többen hallottak arról a kizárólag Új-Zéland természetes, jórészt megműveleltlen tájain fellelhető növényről, a manukáról, amely egy egészen kivételes mézfajtának, a manuka méznek a forrása.

A "világ másik végéről" azonban eddig leginkább csak a híre érkezett el ennek a "csodaszernek", azok ugyanis, akik valamilyen módon kapcsolatba kerültek vele, esküsznek gyógyító erejére.

Akik viszont ismerik, tudják, hogy a manuka méz nem csodaszer. Egyrészt mint minden mézfajta, a manuka is egyesíti magában azokat a hatásokat, amelyeket az emberiség évezredek óta ismer és használ, és amelyek éppen ezért nem szorulnak különösebb bizonyításra.

Másrészt viszont a természet egy csipetnyi titokkal áldotta meg, hogy kiemelje a más növényekből összegyűjtött mézek köréből.

Ez a titok pedig az összetevői között egyedülálló mennyiségben megtalálható vegyület, a metilglioxál, amely felelős a különleges antibakteriális hatásfokért.

Ezt a hatásfokot pedig egyetlen más, a Földön eddig megismert, természetes állapotában megtalálható anyagban sem mutatták ki. Ez teszi a manuka mézet világszerte annyira kedveltté, hogy milliók áldoznak rá nem kevés pénzt és fáradtságot, hogy felkutassák kedvenc termékeiket.

A manuka mézet azonban nemcsak a közvetlen fogyasztók fedezték fel önmaguk számára. Számos gyógyászati terméket gyártó cég alkalmazza Európában is, elsősorban a fertőzött sebek kezelésére való méz alapú kötszerek előállítására.

Termék Metilglioxál mg/kg
MGO 100 Manuka
100 mg/kg

MGO 250 Manuka
250 mg/kg

MGO 400 Manuka
400 mg/kg

MGO 550 Manuka
550 mg/kg

Az MGO tanúsítvány pontos és megbízható összehasonlítást kínál a manuka méz és egyéb mézfajták, illetve egyéb élelmiszerek antibakteriális hatása tekintetében.

Termék Metilglioxál mg/kg
manuka méz 20-800+
egyéb mézfajták 0-10
egyéb élelmiszerek 0-50

Adatok

Szállítási idő
2 - 4 munkanap
Márka
Manuka Health
Kiszerelés
250 g
Cikkszám
MDML058110
Tömeg
250 g/db

Vélemények

Hasonló termékek