Fogyasztó Barát

Szűrés

Ár
4 990 Ft - 13 190 Ft

TOP termékek

Kézműves termékek

Kovács Kinga a KNG Handmade Decoration megálmodója. Ez nem egy szimpla kézműves vállalkozás, ez egy olyan munkakör és egyben hobbi számára, ahol megtervezheted a saját stílusod, melyet igyekszik szívvel-lélekkel megvalósítani számodra! Termékeivel az egyediséget, a modernkori horgolást szeretné ismertetni és szélesebb körben újra divattá teremteni.

Tovább

Stílusos minden alkalomra :) Oviba járáshoz, hogy beleférjenek a gyerkőc dolgai, a "gyorsan leszaladok a boltba" járathoz és mindenhez amit eltudsz képzelni!

Több mint 70 szín, melyet a színskáláról kiválasztva a megjegyzés rovatban kell feltüntetni. 

Tovább
13 190 Ft

Te is évek óta keresek a tökéletes kopogtatót az ajtódra? 

Van egy jó hírünk! Megtaláltad! Tartós, minden évszakhoz választhatsz egyet és saját ízlésednek megfelelően formálhatod! 

Megrendelésnél kérjük a megjegyzés rovatba a szín és téma megjelölést feltüntetni!

Tovább
8 490 Ft

Mindennap egy táska a nőt a boltból távol tartja, mondja a semmilyen közmondás, viszont azt garantálhatjuk, hogy ezzel a modern és egyedi kinézetű laptop táskával nemcsak, hogy a táskát, de téged is megnéznek az utcán! Plusz előny: a téli napokon még melegen is tartja kedvenc munkaeszközöd!

Tovább
9 999 Ft

A tél közeledtével ünnepi hangulatba kerül mindenki! A kicsik levelet írnak, a nagyok reménykednek, de egy biztos a Mikulás igenis létezik! tedd színessé az üeppeket ezekkel a extracuki tárolókkal, és kínáld házi készítésű sütijeidet karácsonykor ezekből. Mindenki falni fogja az ötleted :)

 

Az ár egy darabra vonatkozik!

Tovább
5 590 Ft
Alkosd meg saját színvilágod! Válogass össze 4 színt, és igazítsd a dekorációt otthonodhoz!
Kézműves termék lévén a szállítási idő a megszokottól eltérően akár 14 nap is lehet!
Tovább
4 990 Ft

Te is rajongsz a szuperhősökért? Vagy ismersz valakit aki rajong értük? Garantáljuk, hogy ezekkel az ajándékötletekkel nem nyúlsz mellé! Kicsiknek, nagyoknak, fiúknak, lányoknak.. :)

 

A megrendelés során a megjegyzésbe kérjük a szín és mintaigényt jelezni!

 

 

Tovább
5 990 Ft

Tablet tok a kedvencednek! Véd, melegít, dívatos! 

 

Tovább
7 990 Ft