Blink collagén ital 50 ml
Blink collagén ital 50 ml
1 145 Ft

Blink collagén ital 50 ml

1 145 Ft
Egységár: 23 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 57 Ft
Részletek

Blink kollagén ital

A kollagén jelen van minden többsejtű szervezetben. A kollagén valójában zselatin, mely a bőrben, ínban, porcban, csontban, és minden egyéb kötőszövetben fehér rostokból épül fel (kollagén rostokból), melyek aztán mátrixos alakban rendeződnek, anyagában pedig kocsonyás jellegűek. Ez a zselatinos fehérje megtalálható pl. a szemben is, mely biztosítja a szem tömörségét.

 

A kollagén természetes eleme az ízületeknek, porcoknak, a hajnak, bőrnek, körömnek és a létfontosságú szerveknek. Hiánya az egész testre vonatkozólag gyengeséghez és fáradtsághoz vezet. Rossz lehet a közérzetünk, kevesebb lehet az energiánk, és a kor előre haladtával, egyre kellemetlenebb tüneteket produkálhat hiánya. Ezen felül, a kollagénnek nemcsak a test felépítésében van fontos szerepe, hanem fontos katalizátora is a növekedésnek, a szövetek fejlődésének. Sokféle betegség, ami az öregedés folyamatához köthető ennek az élő fehérjének a pusztulásával hozható összefüggésbe.

 

50 ml

Cukormentes, kollagénben gazdag ital.

A kollagén támogatja a porcképződést, az ízületek egészséges működését, jó hatással van az inakra és a kötöszövetekre. Javítja a haj és köröm kondicióját, a bőr vízmegkötő képességét és rugalmasságát.

Adatok
Szállítási idő
2 - 4 munkanap
Márka
Blink
Cikkszám
MDML050761
Tömeg
50 g/db
Vélemények
Hasonló termékek